EUROVANILLIN EXPERT
ІНДИВІДУАЛЬНІ РОЗРОБКИ З ВАНІЛІНУ
Лінійка продуктів EuroVanillin® Expert — це широке портфоліо ванілінів Borregaard, створеного протягом останніх двадцяти років, за межіами просто ваніліну. Унікальною особливістю цих продуктів є наявність в них ваніліну Supreme та висока інтенсивність. Вони мають ніжну вершкову ноту. Створена лінійка продуктів Expert адаптована під конкретні завдання в харчовій промисловості.
Переваги EuroVanillin Expert
-
Висока економічність без шкоди для інтенсивності чи смаку
-
Стабільна якість продукції
-
Широкий асортимент продукції пропонує оптимальне рішення для конкретного застосування
-
Легко змішується з іншими сухими компонентами
EUROVANILLIN BAKERY
Ванільний ароматизатор, переважно створений для солодких хлібобулочних виробів, таких як бісквіти, печиво, торти та вафлі.
Смаковий профіль EuroVanillin® Bakery – це чиста, вершкова ваніль із чудовим смаком.
Смаковий профіль
EuroVanillin Bakery порівняно зі звичайними ванілінами
Сертифікати
Термостабільний при високих температурах, замінює ванілін із Гваяколу 1:1.
Додається з іншими сухими компонентами
EUROVANILLIN BORREBON
Профіль смаку EuroVanillin® Borrebon – це тепла, м’яка ваніль. Інтенсивність становить 1:1 порівняно з ваніліном із Гваяколу
Смаковий профіль
EuroVanillin Bakery порівняно зі звичайними ванілінами
Ваніль – найпопулярніший аромат у світі. У давні часи його можна було отримувати лише з бобів ванілі. Жоден інший смак не має такої тривалої спадщини, що викликає приємні спогади та незабутні смакові враження. На щастя, сучасні технології можуть робити смак ванілі доступним кожному.
Компанія Borregaard виробляє ваніліном вже 60 років. Завдяки EuroVanillin Borrebon Borregard створив аромат найбільш наближений до натуральної ванілі.
Легко змішується з іншими сухими компонентами.
EUROVANILLIN BUTTER
Новий ванілін, розроблений для підсилення смаку масла та посилення відчуття жирності кінцевого продукту.
Смаковий профіль EuroVanillin® Butter – це чиста, м’яка ваніль із масляною верхньою нотою.
Смаковий профіль
EuroVanillin Butter порівняно зі звичайними ванілінами
Інтенсивність становить 1:1 порівняно з ваніліном із Гваяколу
Легко змішується з іншими сухими компонентами.
EUROVANILLIN CARAMEL
Ваніліновий ароматизатор, розроблений для підтримки існуючого аромату в продуктах зі смаком карамелі.
Смаковий профіль EuroVanillin® Caramel - це чиста, м'яка і кремова ваніль з карамельними верхніми нотами.
Смаковий профіль
EuroVanillin Caramel порівняно зі звичайними ванілінами
EuroVanillin Caramel замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.
Додається з іншими сухими компонентами.
EUROVANILLIN CHOCOLATE
Ароматизатор ваніліну, розроблений для підтримки існуючого смаку в продуктах зі смаком шоколаду.
Смаковий профіль EuroVanillin® Chocolate – це чиста, гладка та вершкова ваніль із шоколадною верхньою нотою.
Смаковий профіль
EuroVanillin Chocolate порівняно зі звичайними ванілінами
EuroVanillin Chocolate замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.
Додається з іншими сухими компонентами.
EUROVANILLIN CREAM
Ароматизатор ваніліну, розроблений для підтримки наявного смаку в продуктах зі смаком вершків.
Смаковий профіль EuroVanillin® Cream чистий і м’який з вершковою верхньою нотою.
Смаковий профіль
EuroVanillin Cream порівняно зі звичайними ванілінами
EuroVanillin Cream замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.
Додається з іншими сухими компонентами.
EUROVANILLIN DAIRY
Ваніліновий смак, розроблений для світу молока та морозива.
Підсилює свіжість і підвищує кремовість.
Смаковий профіль
EuroVanillin Dairy порівняно зі звичайними ванілінами
EuroVanillin Dairy замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.
Додається з іншими сухими компонентами.
МАРКУВАННЯ
Європа
Якщо цей продукт не призначений для продажу кінцевому споживачу, цей продукт може бути позначений як «натуральна ароматична речовина» відповідно до статті 3(2)(c) Регламенту № 1334/2008.
США
Продукт може бути позначений як «натуральний ароматизатор або натуральний ароматизатор» відповідно до 21CFR101.22(a)(3).