top of page
AVK_5141_edited.jpg
Наверх

EUROVANILLIN EXPERT
ІНДИВІДУАЛЬНІ РОЗРОБКИ З ВАНІЛІНУ

Лінійка продуктів EuroVanillin® Expert — це широке портфоліо ванілінів Borregaard, створеного протягом останніх двадцяти років, за межіами просто ваніліну. Унікальною особливістю цих продуктів є наявність в них ваніліну Supreme та висока інтенсивність. Вони мають ніжну вершкову ноту. Створена лінійка продуктів Expert адаптована під конкретні завдання в харчовій промисловості.

Переваги EuroVanillin Expert

  • Висока економічність без шкоди для інтенсивності чи смаку

  • Стабільна якість продукції

  • Широкий асортимент продукції пропонує оптимальне рішення для конкретного застосування

  • Легко змішується з іншими сухими компонентами

EUROVANILLIN BAKERY

Ванільний ароматизатор, переважно створений для солодких хлібобулочних виробів, таких як бісквіти, печиво, торти та вафлі.

Смаковий профіль EuroVanillin® Bakery – це чиста, вершкова ваніль із чудовим смаком.

Смаковий профіль

EuroVanillin Bakery порівняно зі звичайними ванілінами
Bakery_edited.png

Сертифікати

Термостабільний при високих температурах, замінює ванілін із Гваяколу 1:1. 

Додається з іншими сухими компонентами

EuroVanillin Bakery

EUROVANILLIN BORREBON

Профіль смаку EuroVanillin® Borrebon – це тепла, м’яка ваніль. Інтенсивність становить 1:1 порівняно з ваніліном із Гваяколу

Смаковий профіль

EuroVanillin Bakery порівняно зі звичайними ванілінами
borrebon_edited.png

Ваніль – найпопулярніший аромат у світі. У давні часи його можна було отримувати лише з бобів ванілі. Жоден інший смак не має такої тривалої спадщини, що викликає приємні спогади та незабутні смакові враження. На щастя, сучасні технології можуть робити смак ванілі доступним кожному.

Компанія Borregaard виробляє ваніліном вже 60 років. Завдяки EuroVanillin Borrebon Borregard створив аромат найбільш наближений до натуральної ванілі.

Легко змішується з іншими сухими компонентами.

EuroVanillin Borrebon

EUROVANILLIN BUTTER

Новий ванілін, розроблений для підсилення смаку масла та посилення відчуття жирності кінцевого продукту.

Смаковий профіль EuroVanillin® Butter – це чиста, м’яка ваніль із масляною верхньою нотою.

Смаковий профіль

EuroVanillin Butter порівняно зі звичайними ванілінами
butter_edited.png

Інтенсивність становить 1:1 порівняно з ваніліном із Гваяколу

Легко змішується з іншими сухими компонентами.

EuroVanillin Butter

EUROVANILLIN CARAMEL

Ваніліновий ароматизатор, розроблений для підтримки існуючого аромату в продуктах зі смаком карамелі.

Смаковий профіль EuroVanillin® Caramel - це чиста, м'яка і кремова ваніль з карамельними верхніми нотами.

Смаковий профіль

EuroVanillin Caramel порівняно зі звичайними ванілінами
Caramel_edited.png

EuroVanillin Caramel замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.

Додається з іншими сухими компонентами.

EuroVanillin Caramel

EUROVANILLIN CHOCOLATE

Ароматизатор ваніліну, розроблений для підтримки існуючого смаку в продуктах зі смаком шоколаду.

Смаковий профіль EuroVanillin® Chocolate – це чиста, гладка та вершкова ваніль із шоколадною верхньою нотою.

Смаковий профіль

EuroVanillin Chocolate порівняно зі звичайними ванілінами
chocolate_edited.png

EuroVanillin Chocolate замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.

Додається з іншими сухими компонентами.

EuroVanillin Chocolate

EUROVANILLIN CREAM

Ароматизатор ваніліну, розроблений для підтримки наявного смаку в продуктах зі смаком вершків.

Смаковий профіль EuroVanillin® Cream чистий і м’який з вершковою верхньою нотою.

Смаковий профіль

EuroVanillin Cream порівняно зі звичайними ванілінами
Cream_edited.png

EuroVanillin Cream замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.

Додається з іншими сухими компонентами.

EuroVanillin Cream

EUROVANILLIN DAIRY

Ваніліновий смак, розроблений для світу молока та морозива.

Підсилює свіжість і підвищує кремовість.

Смаковий профіль

EuroVanillin Dairy порівняно зі звичайними ванілінами
Dairy_edited.png

EuroVanillin Dairy замінює гваяколовий ванілін на масляній основі 1:1.

Додається з іншими сухими компонентами.

EuroVanillin Dairy
МАРКУВАННЯ

Європа

Якщо цей продукт не призначений для продажу кінцевому споживачу, цей продукт може бути позначений як «натуральна ароматична речовина» відповідно до статті 3(2)(c) Регламенту № 1334/2008.

США

Продукт може бути позначений як «натуральний ароматизатор або натуральний ароматизатор» відповідно до 21CFR101.22(a)(3).

bottom of page